Honda Roudnice, Auto Krepčík s.r.o., Jsme blíž, než si myslíte.

Honda Roudnice, Auto Krepčík s.r.o., Jsme blíž, než si myslíte.


Originální náhradní díly Honda

Originální náhradní díly Honda jsou díly, které jsou zcela totožné s těmi, které výrobce používá při montáži Vašeho vozu ve výrobním závodě. Jsou navrhovány a vyráběny podle náročných standardů společnosti Honda s maximálními nároky na kvalitu, spolehlivost, bezpečnost, dlouhou životnost a šetrnost k životnímu prostředí. Při jejich montáži se můžete spolehnout na to, že jsou dokonale v souladu se všemi komponenty vozidla.

Seznamy originálního příslušenství

Seznamy originálního příslušenství pro jednotlivé modely Honda včetně jejich cen naleznete na webových stránkách  www.honda-access.com

Proč používat originální náhradní díly Honda?

Na současném trhu se vyskytuje mnoho neoriginálních náhradních dílů podbízejících se svojí nízkou cenou. Ta je však většinou vykoupena nižší přesností výroby, použitím levnějších materiálů, menší životností, či všeobecně nízkou kvalitou. Použití neznačkových dílů, jako například brzdových destiček, ohrožuje nejen bezpečnost posádky vozidla, ale je i rizikem pro ostatní účastníky provozu. Dalšími důvody jsou:

  • Neriskujte proto zdraví své ani ostatních.
  • Originální náhradní díly jsou naprosto totožné s díly použitými při výrobě vozidla Honda.
  • Jsou vyvíjeny, testovány a vyráběny v souladu s individuálními specifikacemi vozidla a procházejí těmi nejnáročnějšími výrobními testy.
  • Technologie jejich výroby a kontrola zaručují naprosto stálé parametry bez kvalitativních výkyvů.
  • Použití originálních náhradních dílů přispívá k zachování časové hodnoty Vašeho vozidla.
  • Systém dodávek náhradních dílů zaručuje jejich rychlou dostupnost bez omezení stáří vozidla.

Systém dodávek náhradních dílů Honda

Logistika a dodávky náhradních dílů patří k nejrychlejším a nejkvalitnějším mezi automobilovými výrobci. Díly jsou Vám k dispozici prostřednictvím našeho dealerství. Pokud není díl skladem u dealera, je objednán a doručen nočním rozvozem z regionálního skladu Hondy, umístěného ve Vídni. Takto dodávané díly jsou k dispozici do 24 hodin a jedná se průměrně o 75% všech objednaných dílů. Zbytek je dodán z centrálního evropského skladu Honda Europe Gent v Belgii do 48 hodin. Honda je připravena dodat požadované díly na vozidla bez rozdílu jejich stáří a dodává náhradní díly dokonce i na americké specifikace vozidel.

Napište nám













verification code




Auto Krepčík, s.r.o., Žižkova 2493, 413 01 Roudnice nad Labem, servis@honda-roudnice.cz, www.honda-roudnice.cz